Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

5 δροσεροί τρόποι να περάσεις τις “καυτές” μέρες του καλοκαιριού

5 δροσεροί τρόποι να περάσεις τις “καυτές” μέρες του καλοκαιριού… διασκεδάζοντας με τα παιδιά σου !!!

1. “Νεροπινιάτα”
Πινιάτα - μπαλόνι νερού μπορεί να είναι ο τέλειος τρόπος για να δροσιστείτε. (Υλικά: μπαλόνια, νήμα και νερό, αν δεν έχετε ρόπαλο χρησιμοποιήστε το κοντάρι από της σκούπα)

 

 

2. “Σαπουνοφουσκάλες” Bubble
Οι σαπουνόφουσκες είναι μια απλή δραστηριότητα που τα παιδιά “όλων των ηλικιών” απολαμβάνουν. Αυτό το καλοκαίρι, φτιάξτε σαπουνόφουσκες σε ανθρώπινες διαστάσεις.  Θα χρειαστείτε μια παιδική πισίνα ή μια μεγάλη λεκάνη, υγρό σαπούνι και ένα χούλα χουπ. Απλά ανακατέψτε το διάλυμα σαπουνιού στο νερό, μπείτε μέσα στην λεκάνη / πισίνα, περάστε το χουλα χούπ, κουνήστε το λίγο να πάρει σαπούνι και έτοιμη η σαπουνόφουσκα σας. Καλή διασκέδαση !!!

 

3. “Νερο-δρομίες”

Μια παραλλαγή από το έθιμο των αυγοδρομιών θα χρειαστούμε νερόφουσκες και ξύλινα κουτάλια

 

4. Σιντριβάνι

Στην άκρια του λάστιχου που ποτίζουμε τα λουλούδια κολλάμε με πλαστική ταινία μια πλαστική μπουκάλα την οποία πρώτα την έχουμε τρυπήσει ανοίγουμε το νερό και καλή διασκέδαση!!!

diy lawn games

 

5. Παγωτά από γιαούρτι

Το πιο εύκολο υγιεινό παγωτό που έχετε φτιάξει ποτέ … Σε γιαούρτι φρούτου τοποθετούμε ξυλάκι παγωτού όπως την πιο κάτω φωτογραφία και τα τοποθετούμε στην κατάψυξη για 5 περίπου ώρες … καλή απόλαυση !!!

Put sticks in yogurt cups & freeze . You now have yogurt pops

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜ. ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ 2012-14 Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template and web hosting